Recensioner Attentaten i Gallus

Ordspira Förlag tar dig till en annan värld

Ordspira Förlag

Fantasi för nyfikna

Recensioner

 

Attentaten i Gallus

 

 

Bokhuset

 

Boken är välskriven med ett härligt driv ända från start och ett persongalleri som känns nyanserat, levande och genuint. Gallus mystiska och spännande värld lockade mig till sträckläsning där jag sögs in i äventyret tillsammans med Matilda och hennes vänner.

 

Recensionen

10-årig bokslukare

 

Jag gillar boken för att den är bra och spännande. Efter ett kapitel fastnade jag i den och ville bara fortsätta läsa, jag ville inte släcka lampan och sova. Jag tyckte den var lika bra som Gregor-böckerna. Jag hoppas det kommer en fortsättning.

 

Recensionen

Carola Strömstedt

 

Det jag gillade särskilt med den här boken var gestaltningen av Gallus. Hur de reste på tuppkammen, sträckte ut vingarna och klapprade med näbben. Fantasifullt och idérikt. Även berättelsen var spännande och fylld av härligt nytänk.

 

Recensionen

Midnatts tankar

 

Jag är väldigt förtjust i den säregenhet och lekfullhet som Eva Holmquist får fram genom sin skicklighet med orden och språket. Det ryms många skratt i boken med, jag ler fortfarande åt Kapten Fideskos torra konstaterande att han minsann är "insektian". Jag gillar sådan där ordlekar och ordvrickningar! Attentaten i Gallus är en varm och härlig berättelse som växer ju längre in i berättelsen man kommer. Jag läser och jag njuter av hela upplevelsen, när de sista sidorna kommer så känns det faktiskt lite vemodigt att det redan är över. Jag vill så gärna läsa mer och upptäcka mer, jag hoppas verkligen att det kommer fler böcker i denna serie.

 

Recensionen

Kontakt

E-post: info@ordspiran.se