Recensioner Det är inte så lätt som du tror

Ordspira Förlag tar dig till en annan värld

Ordspira Förlag

Fantasi för nyfikna

Recensioner

 

Det är inte så lätt som du tror

 

Anna Granström Goodreads

 

Del två om rymdskeppet Diligentia, och den tredje boken jag läser av Eva Holmquist. Jag gillar hennes böcker! Hon har en enorm fantasi och berättarförmåga. Som vanligt en bok fylld av relationer, moraliska tankeställare för unga vuxna och intressanta karaktärer.

 

Annas recension

Caroline Goodreads

 

Idén med boken är fascinerande och beskriver ett samhälle med ett gäng individer som långsamt börjar splittras på grund av gamla ideal som blandas med nya ideal inför framtiden. Jag tror att denna boken skulle uppskattas av ungdomar då boken presenterar ett gäng ungdomar som kämpar för nya ideal.

 

Carolines recension

Bohusläningens bokblogg

 

Jag rekommenderar verkligen Evas samtliga böcker. De är både spännande, nyttiga och lämnar avtryck. Jag gillar böcker med budskap, och det har alla hennes. Bra ungdomslitteratur!

 

Bohusläningens recension

Spektakulärt

 

Jag gillar att Eva har starka kvinnliga karaktärer som får ta plats och som får föra bokens handling framåt. Hon kan väva ihop en historia som känns genomarbetad och genomtänkt men tyvärr är denna bok inte hennes bästa.

 

Spektakulärts recension

 

 

Tora F Greve

 

I vår tid där demokratin ofta ifrågasätts av unga människor, är det bra med en ungdomsbok som denna. Det ska bli spännande att läsa fortsättningen.

 

 

Kontakt

E-post: info@ordspiran.se